Instalator non stop

URGENTE INSTALATII – SERVICII RAPIDE PENTRU SOLUTIONAREA AVARIILOR APARUTE LA NIVELUL INSTALATIILOR SANITARE SI TERMICE

Instalator non stop pentru urgente instalatii in Bucuresti si Ilfov. Serviciul de urgente instalatii este un serviciu gandit special pentru toate avariile majore la instalatiile sanitare sau termice. TEO install ofera asistenta prin prezenta unui instalator non stop in toate sectoarele din Bucuresti.

Ai nevoie urgent de Instalator non stop ?

Urgentele nu suporta amanare iar din acest motiv orice firma de instalatii are un departament ce se va ocupa special de toate avariile la instalatiile sanitare sau termice.

Instalator non stop in Bucuresti.

Indiferent de sectorul in care locuitii un instalator este disponibil la noi pentru avarii in sistemele de instalatii fie ca vorbim de instalatiile sanitare sau termice sau de sistemele de scurgere

expert install

Servicii profesionale instalator non stop

Desfundare canalizare

Desfundarea instalatiilor de scurgere inclusiv canalizare reprezinta un serviciu prioritar atunci cand sunt urgente si cand acest aspect neplacut incepe sa provoace pagube.

Tevi sparte

Tevile sparte provoaca deseori cele mai mari probleme iar daca nu intervenim in timp util pot sa provoace pagube majore in locuinta dvs. Inlocuim rapid tevi sparte sau coloane de alimentare cu probleme.

Avarii termice

Intrarea in avarie a sistemului de incalzire poate fi determinat de o serie de factori care pot fi identificati si solutionati rapid odata cu serviciul de urgente instalatii.

Tevile sparte prioritate in serviciul de urgente instalatii

O teava sparta reprezinta un cosmar pentru fiecare dintre noi. Deseori avem semnalate probleme legate de scurgerile la instalatiile sanitare sau termice iar cauzele pot fi multimple.

Un instalator non stop intervine in cel mai scurt timp pentru:

 • inlocuirea tevilor sparte indiferent de tipul acestora;
 • inlocuirea robinetilor cu probleme;
 • refacerea lipiturilor pentru instalatia termica unde avem contacte imperfecte;
 • verficarea elementelor de scrugere: racorduri, elemente de imbinare precum coturi sau alte elemente.

instalator non stop

Avarii in sistemul de incalzire

Avariile in sistemul de incalzire reprezinta o prioritate mai ales in sezonul rece. Avariile de functionare ale unui sistem de incalzire centralizat poate sa aiba mai multe cauze insa cele mai frecvente sunt enumerate mai jos.

 • pierderea agentului termic generata de o teava fisurata, racord incorect sau chiar de un calorifer ce prezinta urme serioase de uzura;
 • intrarea in avarie a centralei termice este determinata de o serie de factori pe care doar un specialist cu experienta ii poate remedia;
 • probleme generate de robinetii caloriferelor.

instalare centrala

Desfundare tevi sau canalizare

O alta urgenta pentru care avem un instalator cu disponibilitate non stop il reprezinta desfundarea tevilor de scurgere sau chiar desfundarea canalizarilor.

Cele mai frecvente situatii sunt remediate rapid de instalatorii nostrii. Ceva mai jos descriem pe scurt situatiile intalnite in domeniul nostru de activitate dupa cum urmeaza:

 • infundare scurgere baie sau scurgere chiuveta (baie sau bucatarie);
 • infundarea scurgeri vaselor de toaleta;
 • infundarea tevilor ce fac legatura cu canalele de colectare;
 • miros neplacut generat de o instalatie de scurgere defecta sau neconforma.

desfundare tevi