Instalator Bucuresti - Instalatori autorizati


Instalator Bucuresti si Ilfov pentru servicii complete ce acopera toata gama de instalatii sanitare si termice.
Un instalator sanitar este gata sa te ajute. Echipa noastra de interventii urgente este la doar un click / telefon distanta.

Oferim servicii de proiectare, montaj, reparatii sau interventii pentru orice tip de instalatii sanitare, termice sau electrice, dar si instalatii de gaze. Daca ai nevoie de inlocuirea instalatiei sau daca te pregatesti sa iti construiesti o instalatie noua, ne poti solicita ajutorul. De asemenea, daca ai nevoie de reparatii te putem ajuta.


Etapele de lucru ale instalatorilor • pasul 1
  Consultanta

  Asiguram un instalator cu o bogata expertiza tehnica pentru a stabili necesarul de materiale si etapele de procedura pentru lucrare .

 • pasul 2
  Instalator autorizat

  Dispunem de instalatori autorizati pentru lucrari complexe la nivelul instalatiilor sanitare si termice. Specialistii nostri sunt gata sa va ofere lucrari complete la instalatiile de alimentare cu apa utilizand cele mai noi si fiabile tehnologii si materiale.

 • pasul 3
  Lucrari garantate

  Echipa noastra reuneste cei mai buni instalatori din Bucuresti, asigurand clientilor nostrii lucrari GARANTATE, executate la cele mai ridicate standarde profesionale. Serviciul nostru se adreseaza tuturor persoanelor fizice, firmelor sau institutiilor publice de pe raza municipiului Bucuresti si judetului Ilfov.

Servicii Instalator Bucuresti

De ce noi?

Seriozitate si garantia lucrarilor efectuate sunt elementele pe care punem accent in raportul nostru cu clientii nostrii..

Solicitati serviciile oferite de firma noastra pentru remedierea rapida a problemelor aparute la nivelul instalatiilor dumneavoastra. Garantam fiecare lucrare executata de echipa noastra de instalatori, cu certificat de garantie si reduceri foarte bune pentru clientii vechi.

Ne mandrim cu promptitudinea cu care ajungem la locatie, cu diagnosticarea rapida a problemei, cu instalatiile realizate de echipa noastra si cu actionarea si solutionarea rapida si eficienta asupra avariilor.

Ce servicii oferim?

 • inlocuire tevi si coloane sparte sau cu probleme;
 • montaj profesional calorifere si obiecte sanitare;
 • Interventii rapide pentru desfundarea canalizarilor sau scurgerilor.
 • Montaj centrale termice de orice tip.
instalator bucuresti

Ai nevoie de un instalator sanitar ?

Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de firma noastra de instalatori. Raspundem prompt si intervenim asupra tuturor avariilor aparute la instalatiile termice si sanitare.

Asiguram rapid instalator Bucuresti pentru orice interventie la nivelul instalatiilor caminului tau.

Intra in contact
Montaj calorifere de orice tip?
Instalator pentru montaj calorifere

Asiguram montaj calorifere cu specialisti ce va pot oferii garantia unui montaj corect care sa permita sa functioneze centrala in parametrii optimi de functionare.

 • Montaj instalare calorifer de orice tip;
 • Verificare parametri optimi de functionare dupa asigurarea montajului.
 • Inlocuire si montare robineti tur/retur pentru calorifere.

montaj calorifere

Ai nevoie sa iti montam o centrala ?
Montare – Instalare Centrale Termice

Asiguram servicii complete pentru montarea centralelor termice in Bucuresti si judetul Ilfov. Asiguram si configuram trasee termice racordate inteligent la centrala.

 • Monatam orice tip de centrala termica.
 • Asiguram realizarea traseelor termice pentru racordarea caloriferelor..
 • Verificare centrala - Verificarea in parametri optimi de functionare a circuitului de incalzire presupune echilibrarea instalatiei termice;

montaj centrala termica

Instalator sanitar
Instalator pentru montaj obiecte sanitare

Teo install introduce serviciul de montaj obiecte sanitare pentru toti clientii nostrii ce au nevoie de instalarea profesionala a obiectelor cumparate.

Pe langa obiectele sanitare ce trebuiesc montate asiguram si montarea robinetilor pentru conexiuni sigure cu instalatiile dvs. Asiguram functionarea corecta in exploatare a tutror elementelor din instalatiile dvs.

 • cabine de dus indiferent de model;
 • inlocuire, montaj baterii pentru baie sau pentru bucatarie.
 • Toate lucrarile sunt efectuate cu personal calificat si vor fi verificate atent pentru linistea dvs.

montaj sanitare

Instalator autorizat Bucuresti

instalatori autorizati cu peste 15 ani de experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice. Experienta GARANTATA pentru interventii complexe asupra tuturor instalatiilor din caminul dumneavoastra. Intervenim rapid pentru orice solicitare in regim de urgenta, asigurandu-va in cel mai scurt timp un instalator autorizat la domiciliul dumneavoastra.

instalator autorizat
expertiza in domeniu
lucrari la instalatiile sanitare si termice garantate
servicii rapide si sigure.

Indiferent de solicitarile dvs gasim timp sa raspundem rapid tuturor. In functie de lucrarile programate deja vom gasi timpul necesar sa asiguram servicii profesionale pentru toti clientii nostrii.