Telefon contact Hidroelectrica

Telefon Contact Hidroelectrica: Daca cauti un numar de telefon de contact Hidroelectrica  pentru a efectua o reclamatie sau o sesizare vom analiza unde puteti face o reclamatie sau sesizare catre departamentul de relatii clienti din cadrul Hidroelectrica Romania!

Hidroelectrica este in momentul de fata cel mai ieftin furnizor de enrgie electrica din Romania avand cea mai buna oferta comparativ cu ceilalti furnizori din domeniu. In ultima perioada Hidroelectrica a preluat nenumarati clienti de la alti furnizori datorita preturilor si ofertelelor Hidroelectrica.

Telefon Contact Hidroelectrica – Sesizari si Reclamatii

Pentru a intra in legatura cu Hidroelectrica este necesar sa apelam serviciul de call center disponibil in serviciul de relatii cu publicul de la Hidroelectrica.

TELEFON DERANJAMENTE SI RECLAMATII HIDROELECTRICA

  • Telefon contact Hidroelectrica: 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513
  • Fax: 021.31.11.183

Pentru informatii facturi Hidroelectrica este necesar sa apelati numerele de telefon din call center.

In prezent compania administrează 430 de grupuri, dintre care 169 în centrale cu putere instalată  <10 MW, 250 in CHE> 10 MW, iar 11 sunt grupuri de pompare fiind astfel cea mai mare companie de furnizare energie electrica produsa de centrale Hidroelectrice din Romania.

Serviciul Call Center Hidroelectrica este disponibil non-stop pentru operațiuni precum informații facturi restante sau confirmare de plată preaviz.

Pentru efectuarea de deranajamente si sesizari Hidroelectrica Romania pueti intra in legatura cu specialistii din cadrul serviciului de relatii clienti. Acestia sunt disponibili de  luni până vineri in intervalul orar 8:00 – 20:00.

Modalitati de plata factura Hidroelectrica

Hidroelectrica oferă mai multe modalități de plată a facturii de energie electrică pentru a se asigura că clienții sai pot plăti facturile într-un mod convenabil

  1. Prin intermediul contului bancar online – Direct din aplicatia bancilor agreate de Hidroelectrica
  2. Plata cu numerar –  Poti sa platesti factura de energie electrică în numerar la orice oficiu poștal sau bancă. Trebuie să prezinte factura și să plătească suma datorată. Este important de menționat că această metodă poate implica o taxă suplimentară de procesare.
  3. Prin intermediul platformelor de plăți online: Platformele de plăți online precum PayU, MobilPay, PayPal și altele oferă opțiuni de plată pentru facturile de energie electrică.
  4. Direct debit: Această metodă permite clienților să configureze automat plăți lunare pentru factura de energie electrică. Suma facturii va fi automat retrasă din contul bancar al clienților în fiecare lună. Această metodă este foarte convenabilă pentru clienții care doresc să evite riscul de a uita să plătească factura.
  5. Plată prin intermediul serviciilor bancare mobile: Dacă clienții utilizează serviciile bancare mobile, pot plăti factura de energie electrică prin intermediul aplicației lor bancare mobile. Această metodă este similară cu plata prin intermediul contului bancar online.
  6. Plata facturilor prin intermediul SMS-ului: Hidroelectrica permite clienților să plătească factura de energie electrică prin intermediul SMS-ului. După ce clienții înregistrează numărul lor de telefon și adresa de e-mail, primesc un mesaj SMS cu informațiile de plată. Această metodă este convenabilă pentru clienții care utilizează telefoane mobile și preferă să efectueze plăți rapide.

factura hidroelectrica

Informatiile de contact ale companiei Hidroeectria S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.

Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, Cladirea Tower Center, Et. 10-15, Cod postal:RO-011171, ROMANIA
Program de lucru: 8:00 – 16:00
CUI: RO13267213
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/7426/2000
Capital social: 4.484.594.820 LEI

website oficial: hidroelectrica.ro

Transmitere index la Hidroelectrica

Indexul autocitit poate fi comunicat la Hidroelectrica doar in perioada 24-28 a lunii curente la numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT). Pentru transmiterea indexului veti avea nevoie de codul atribuit locului de consum si pe care il regasiti in factura de energie electrica. Informatii suplimentare  puteti obtine prin apelarea  serviciului Call Center la numarul de telefon: 021.9834 

In baza codului locului de consum regasit in contractul tau cu Hidroelectrica, poti trimite un index dupa cum este specificat mai sus in articol.

Iti recomandam sa urmaresti modul de economisire energie prin pompele de caldura si modul de functionare

Reclamatii si sesizari Hidroelectrica

In cazul in care sunt reclamatii sau sesizari cu privire la serviciile Hidroelectrica, acestea se pot transmite dupa cum urmeaza:

  • prin telefon call center 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513

Reclamatiile si sesizarile se pot depune dupa cum este exemplificat in ghidul Hidroelectrica.

Principala modalitate de transmitere spre furnizorul dvs. de energie electrica a solicitarilor privind divergentele precontractuale sau rezultate din derularea contractului de furnizare a energiei electrice este accesarea Portalului Client Hidroelectrica, sectiunea Solicitari, de pe pagina web  oficiala la adresa:  https://client.hidroelectrica.ro/solicitari

In cat timp poti sa treci de la vechiul furnizor la Hidroelectrica ?

In conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 3/2022 – POSF, schimbarea furnizorului de energie electrica dureaza 3 zile lucratoare de la data semnarii contractului de furnizare de ambele parti.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a ajuns anul trecut la o cotă de piaţă pe segmentul concurenţial al furnizării de 9,23%, semnificativ mai mare faţă de numai 2,5% pe care le cotrola la finalul lui 2021.

Pentru anul 2023 Hidroelectrica mentine cel mai bun pret de pe piata la energia electrica insa au fost raportate nenumarate probleme cu facturile Hidroelectrica si intarzierile cu emiterea facturilor.

Orice problema legata de serviciile Hidroelectrica se poate solutiona printr-un telefon la serviciul de call center si relatii cu clientii oferit de companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Transmitere index Hidroelectrica – Trimite index online

Cum si cand poti sa transmiti indexul la Hidroelectrica....

Contact Sodexo Romania

Sodexo Pass România ofera beneficii extra-salariale care au rolul...

Coduri de eroare pentru centrala Ariston

Care sunt cele mai frecvente coduri de eroare la...

Modalitate de contact eMAG suport clienti

Care este modalitatea de contact eMag pentru informatii despre...

Contact DIGi RCS-RDS Relatii cu clientii

Contact servicii DIGI Cum intri in contact cu cei de...

Contact Eon – Relatii clienti – Deranjamente E.ON

EON, este un furnizor integrat de electricitate, gaze naturale...