Aplicatie Hidroelectrica pentru clientii casnici

Aplicatia Hidroelectrica pentru clientii companiei se afla in acest moment in faza de testare, urmand sa fie lansata in mod oficial probabil pana la sfarsitul acestui an. Hidroelectrica a devenit unul din principalii furnizori de energie electrica din Romania dupa ce anul trecut nenumarati clienti au facut cerere de schimbare furnizor la Hidroelectrica.

Aplicatia Hidroelectrica

Asa cum au fost anuntate in mod oficial informatiile despre aplicatia Hidroelectrica, aplicația este în curs de dezvoltare și momentan se lucrează la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să fie parcurse pe rând etapele de testare și lansare efectivă.

Hidroelectrica a anunțat in urma cu ceva timp că a implementat noul sistem informatic de facturare, care integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor.

Aplicatie Hidroelectrica pentru Android si IOS

Aplicatia Hidroelectrica va functiona pe dispozitivele ce functioneaza pe sistemul Android dar si IOS astfel prin intermediul aplicatiei Hidroelectrica veti putea avea acces mai usor la toate datele contractului dvs.

Cum te ajuta aplicatia Hidroelectrica

  • Prin intermediul aplicatiei poti trimite un index la Hidroelectrica;
  • Platile facturilor Hidroelectrica pot fi efectuate direct din aplicatie;
  • Ai acces la istoricul facturilor si a indexului de consum pentru locul sau locatiile tale de consum;
  • Poti vedea detaliile contractului tau dar si noile oferte Hidroelectrica.

Hidroelectrica a intrat recent pe piaţa de furnizare de energie electrică, oferind cele mai mici prețuri de pe piață. Din acest motiv, numărul de clienți atrași a fost impresionant. Practic, într-o perioadă relativ scurtă, compania a ajuns de la circa 800 de locuri de consum pe segmentul casnic în anul 2019, la peste 500.000 la acest moment. De asemenea, are și 27.000 de clienți non-casnici.

aplicatie hidroelectrica

Pretul energiei electrice la Hidroelectrica

  • Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28404 lei/kWh;
  • Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh;
  • Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este anexat prezentei oferte.

Conform cu comparatorul ofertelelor din piata concurentiala Hidroelectrica are in continuare cel mai bun pret pe kilowat ora raportat la celelalte companii din domeniul energiei.

Oferta actuala este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în perioada 01.04.2023 – 30.06.2023

Subliniem faptul ca, plata facturilor Hidroelectrica se poate face intr-un termen de maxim 45 de zile, deci poti sta relaxat daca intr-un anumit moment ai uitat sa platesti factura la energia electrica.

Pot trimite indexul din aplicatia Hidroelectrica

Scopul aplicatiei Hidroelectrica este sa usureze accesul la toate datele contractului tau  iar trimiterea unui index autocitit prin aplicatia Hidroelectrica este o functie de baza care cu siguranta va fi disponibila in noua aplicatie Hidroelectrica.

Transmiterea unui index autocitit este esentiala pentru a reflecta pretul corect in factura Hidroelectrica.

Factura Hidroelectrica nu a venit

Potrivit Hidroelectrica, întârzierile au fost generate de implementarea de către Hidroelectrica a unui nou soft de gestiune a clienților. Aceste modificări au început, însă, în toamna anului trecut, perioadă în care au avut loc și mai multe modificări legislative care au avut impact asupra modalității de calcul a energiei livrate clienților.

Luna trecută, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a început controale la compania de stat Hidroelectrica, după ce aceasta a întârziat câteva luni emiterea de facturi.

Prin noua aplicatie Hidroeelctrica cu siguranta poti plati mai usor facturile si vor fi emise automat direct in contul tau de client. Vizualizarea facturilor Hidroelectrica se va face direct in aplicatia Hidroelectrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Asistenta Deranjamente DIGI servicii clienti

Deranjamente DIGI asistenta si suport clienti Digi RCS-RDS. Afla...

myPPC aplicatie pentru clientii PPC Energie

Aplicatia myPPC este functionala pentru clientii PPC Energie si...

Transmitere index Hidroelectrica – Trimite index online

Cum si cand poti sa transmiti indexul la Hidroelectrica....

Contact Sodexo Romania

Sodexo Pass România ofera beneficii extra-salariale care au rolul...

Coduri de eroare pentru centrala Ariston

Care sunt cele mai frecvente coduri de eroare la...

Modalitate de contact eMAG suport clienti

Care este modalitatea de contact eMag pentru informatii despre...