Asistenta Deranjamente DIGI servicii clienti

Deranjamente DIGI asistenta si suport clienti Digi RCS-RDS. Afla unde poti anunta deranjamente pentru serviciile Digi in functie de problema pe care o semnalezi.

Identificam modul pentru care se pot anunta deranjamente la serviciile de telefonie fixa si mobila, cablu sau internet DIGI. Prin serviciul de asistenta si suport clienti pentru deranjamente DIGI poti rezolva rapid avariile din reteaua DIGI.

Telefon Digi deranjamente servicii

Operatorii serviciului de relatii clienti Deranjamente DIGI au expertiza tehnica pentru solutionarea situatiilor semnalate de clientii DIGI astfel:

 • Apeleaza serviciul de ASISTENȚĂ TEHNICĂ Deranjamente DIGI, cablu, telefonie la numarul de telefon deranjamente DIGI: 031.400.4414
 • Suport si asistenta TEHNICĂ  pentru serviciul DIGI TV SATELIT – suna la linia pentru deranjamente TV satelit DIGI : 031.400.4000
 • Pentru deranjamente DIGI MOBIL, DIGI NET MOBIL avem la dispozitie numarul de telefon: 031.400.7777 sau *777 (apelabil din Digi Mobil).

Serviciul de asistenta tehnica si suport clienti poate sa te ajute in situatia in care ai lipsa semnal pentru cablu TV DIGI sau internetul prin fibra optica de la DIGI RCS-RDS.

Problemele tehnice sunt semnalate de catre clienti la serviciul de relatii clienti ramura se suport deranjamente DIGI RCS-RDS pentru o solutionare cat mai rapida. Informatiile furnizate sunt verificate de operatorii liniei de asistenta tehnica DIGI.

Inainte de a suna la serviciul de asistenta si suport DIGI este importanta sa identiticati codul de client pentru a fi ulterior furnizat operatorului din centru de asistenta servicii clienti DIGI.

Deranjamente Digi TV – Televiziune cablu/satelit

Dacă utilizați serviciile de televiziune prin satelit oferite de DIGI, puteți apela gratuit la numărul (031)4004000 pentru a primi asistență și a rezolva orice probleme legate de această platformă.

Poti apela DIGI instalare antena cu echipament receptie satelit sau poti cere asistenta in situatia in care antena de receptie nu mai este fixata pe pozitia initiala.

In anumite situatii pot interveni anumite defectiuni in reteua Digi precum:

 • lipsa semnal cablu TV sau satelit – intrerupere neprogramata care persista de peste 2 ore;
 • lipsa internet sau conexiune care se intrerupe frecvent;
 • semnal slab pentru semnalul digital pentru televiziunea prin cablu DIGI TV;
 • situatii neconforme cu abonamentul actual RCS-RDS;
 • semnal demodulat DIGI – erori de conectare smartCard DIGI TV;
 • deranjamente semnalate la DIGI MObil – lipsa semnal, activare roaming etc. In orice situatie te afli poti suna la departamentul de relatii cu clientii de la Digi unde vei interactiona cu operatorii din call center identificand ulterior problema dvs.

Solutionarea reclamatiilor cu privire la serviciile DIGI cablu si satelit se vor face in urma sesizarilor apeland  numarul de telefon Digi – 031.4004600

Deranjamente servicii DIGI internet

deranjamente digi internet

In imaginea de mai sus se exemplifica modul prin care se conecteaza cablurile la un router DIGI pentru a avea acces la internetul RCS-RDS.

Ai probleme cu internetul de la DIGI Rcs-RDS?

Afla cum poti si de ce este necesar sa anunti derenjamente DIGI internet.

Iata care sunt principalele cauze unde avem situatii in care avem nevoie de asistenta tehnica din partea echipei de suport clienti DIGI deranjamente internet:

 • internetul nu se conecteaza – Nu indentifici User si parola de autentificare la internetul prin fibra optica DiGi.
 • Internetul se deconecteaza des – Alege sa urmaresti daca conexiunea este stabila folosind o conectare directa fara router. In acest caz este esential sa creezi o conexiune  PPPoE DIGI (Point-to-Point Protocol over Ethernet) care este un protocol de retea folosit pentru a transporta pachete IP prin intermediul unei conexiuni Ethernet.
 • Nu ai viteza optima de download si upload la DIGI internet.
 • Alte probleme in care ai nevoie de asistenta tehnica DIGI.

De regula conexiunile la internet si cablu prin serviciile oferite de DIGI RCS-RDS sunt stabile si sigure insa pot aparea si aici probleme tehnice care necesita interventia unui operator al serviciului de asistenta clienti DIGI.

Afla in articolul nostru cum poti intra in contact cu serviciul de relatii clienti DIGI.

Deranjamentele la DIGI TV indiferent ca vorbim de televiziunea prin cablu sau satelit pot fi remediate prin interventia unei echipe care se va deplasa la fata locului. Prin serviciul de relcamatii DIGI se va genera un numar de inregistrare reclamatie dupa care se va remedia problema dupa codul aferent reclamatiei dvs.

Deranjamentele DIGI pot fi in unele cazuri, cauzate de configurare sau de instalarea defectuoasa a serviciilor TV: Unele probleme pot fi cauzate de configurările incorecte ale echipamentelor sau de o instalare necorespunzătoare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

myPPC aplicatie pentru clientii PPC Energie

Aplicatia myPPC este functionala pentru clientii PPC Energie si...

Transmitere index Hidroelectrica – Trimite index online

Cum si cand poti sa transmiti indexul la Hidroelectrica....

Contact Sodexo Romania

Sodexo Pass România ofera beneficii extra-salariale care au rolul...

Coduri de eroare pentru centrala Ariston

Care sunt cele mai frecvente coduri de eroare la...

Modalitate de contact eMAG suport clienti

Care este modalitatea de contact eMag pentru informatii despre...

Contact DiGi RCS-RDS Relatii cu clientii

DIGI contact relatii clienti Cum intri in contact cu cei...